واقعا امسال این پایه گل کاشتند

برخی هم مدعی اند که مفهوم عبد صالح با انسان متفکر سازگار نباشد. چون خداوند وقتی می گوید «سیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانْظُروا کَیْفَ کانَ» و انسان را دعوت به یک پژوهش میدانی می کند، قطعا از شما نمی خواهد که بدون در نظر گرفتن دلایل و یا تأمل در آنها چیزی را بپذیرید. خیلی برایم لذتبخش و غیرقابل وصف است، بعضی از دانشآموزان سابقم را میبینم اکنون صاحب فرزند و شغل شده و در کار خود پیشرفت کردهاند که مرا کامل به خاطر دارند و میشناسند اما من چون دانشآموزان زیادی داشتهام شناختم در حد آنها نیست! معلمان هم در کار خودشان باید به این تفاوت های فردی توجه کنند و بحث اصلی آنها شکوفایی نیازها و علائق دانش آموزان باشد. اگر یک زمانی هم اجتماع به رشته ای نیاز نداشت، ما آن را حذف می کنیم و رشته ای را جایگزین می کنیم که نیازهای اجتماع را پاسخگو است.


یعنی محور کار مدرسه اجتماع است. در دیدگاه بازسازی اجتماعی هم به اجتماع توجه می شود. چیزی که الآن در مدارس ما می گذرد، هدفش چیست و به کجا می رود؟ می خواهم بپرسم که ربط بین سند تحول و آموزش و پرورش موجود، چیست؟ چیزی که شما اشاره می کنید، وقتی در سند تحول ما جست و جو می کنیم همه این موارد را با هم دارد. می گویند عقل دینی آن است که «ما عبد به الرحمن و اکتسب به الجنان». دانش آموزان پایه دوم همچون دانش آموزان پایه های دیگر علایق خاصی به چنین طرح ها و کار های پژوهشی دارند بخصوص اینکه این نسل جدید را می توان نسل تبلت به دست ها نامید و به سبب ابزارآلات تکنولوژی از اطلاعات عمومی بسیار بیشتری نسبت به نسل های قبل از خود دارند و لذا نسبت به این گونه طرح های پژوهشی بسیار بیشتر از نسل های گذشته علایق نشان می دهند .


اگر شما هر سندی مثل سند تحول بنیادین، که نقشه راه است، را در نظر بگیرید، قطعا برای اینکه بتواند شما را به نقطه مطلوب برساند باید یک سری پیوست ها که شامل اقدامات اجرایی است را همراه خودش داشته باشد. تجربه و کارهای پژوهشی که ما بر اساس این رویکردها انجام دادیم نشان می دهد که شما نمی توانید بگویید یک نظام آموزشی می تواند و باید فقط به یکی از این دیدگاه ها توجه کند. یعنی همان طور که بدون داشتن اعتبار طرح تحول سلامت روی کاغذ باقی می ماند و اتفاقی نمی افتاد؛ طرح تحول بنیادین هم همین طور است. مجددا نامه ای نوشتیم و اعتراض خودمان را هم به صورت کتبی و هم به صورت شفاهی اعلام کردیم که با توجه به اهمیت دوره ابتدایی به شدت مخالف جذب نیرو بدون ضابطه در آموزش ابتدایی هستیم. وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: طلاییترین دوره یادگیری مربوط به دروس فیزیک و ریاضی نمی شود بلکه آن چیزی است که مربوط به آموزشهای عموی و دوره ابتدایی می شود. Publish has become generated with GSA Information Generator Demoversion!


khabaryaab.com اما لزوما به معنای حفظ وضع موجود و نیازهای موجود نیست. ممکن است اینها به صورت مستقیم هیچ کدام از نیازهای شغلی جامعه را جواب ندهند. امروز خوب گوش ندادی، به همین دلیل كلمه ها را زیاد جا انداختی. دقیقا نشانه هایی را می گوید که نشانه های یک انسان متفکر است. اصلا امکان ندارد جهان هستی که آیه خداوند است، بدون متصف بودن انسان به صفت تفکر، قدرت راهگشایی داشته باشد و این چیزی است که خود خداوند اشاره می کند. ذهن انسان در حالت آرامش قدرت یادگیری بسیار بالاتری دارد و در here حالت هایی مانند خستگی ، عصبانیت و احساسات منفی دیگر ، حواس پرت و شتاب زده عمل می کند . اگر شما تصمیم به ایجاد یک تغییر بگیرید، مرحله اول این است که فکرها را روی هم بگذارید که می خواهید کجا را تغییر دهید. بنابراین، به نظر میرسد برای تحقق این هدفها، تدریس دانشآموز محور و منبع محور در آموزش ابتدایی باید مورد توجه قرار گیرد. از این نظر می توان وزارت آموزش و پرورش را نه یک نهاد سیاست گذار، بلکه سازمان یا شرکت اداره امور مدارس دانست. Data was created with the help of GSA Content Generator Demoversion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *